Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.21.83 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
41 berichten.
Philip Mertens Philip Mertens heeft geschreven op mei 23, 2020 om 7:28 pm:
Vorige week twee e-bikes gekocht. Goed geholpen, vriendelijk, niet opdringerig, fietsen zijn keurig thuis gebracht, duidelijke uitleg. Terug geweest omdat een display het niet goed deed en ik kreeg meteen een andere mee. Prima service. Heel tevreden.
Thijsse Breda Thijsse Breda heeft geschreven op april 23, 2020 om 4:49 pm:
2 Ebikes gekocht in September 2019, pas in April voor het eerst echt mee gereden. Daarvoor getest, echter de Gazelle had een kettingkast deksel bij de naaf die niet lekker paste, mijn vrouw maakte een opmerking over het schermpje en de aan uit schakelaar bleek niet helemaal in orde te zijn. We waren een beetje traag met testen door omstandigheden en de garantie net voorbij, echter deed Robert daar helemaal niet moeilijk over, kettingkast gerepareerd, nieuw shermpje (computertje) en de accu schakelaar vernieuwd. Wij waren daar op een dag dat de zaak gesloten was met de fietsen in Rijsbergen. Er was niemand, was even vergeten dat ze alleen op vrijdag, zaterdag en zondag open waren. Toen ik belde kwam de eigenaar er direct aan om de probleempjes naar uiterste tevredenheid op te lossen. Top Robert en Ger ......Superservice.....
Sonja de pijper Sonja de pijper heeft geschreven op april 20, 2020 om 11:37 am:
Vriendelijk en goede service. Fijne fiets voor niet teveel geld. Goede uitleg gehad, ik ging voor een middenmotor maar een motor achterin fietst veel fijner.
Rya Rya heeft geschreven op april 18, 2020 om 4:05 pm:
Gisteren 17 april , een mooie gebruikte damesfiets , Giant toerfiets , gekocht! Voor een leuke prijs! Werd ook nog thuis bezorgd , mooie service! Dankjewel!
van Trijp van Trijp heeft geschreven op april 15, 2020 om 2:43 pm:
2 ebikes gekocht. Goede service en gratis thuisbezorgd. We zullen vast vele mooie kilometers maken met onze aankoop.
van Trijp van Trijp heeft geschreven op april 15, 2020 om 2:40 pm:
2 ebikes gekocht. Tevreden over onze aankoop. Goede uitleg en goede service. We gaan zeker mooie kilometers maken met onze fietsen.
Ashley Ashley heeft geschreven op april 12, 2020 om 2:45 pm:
Gisteren 2 goede fietsen gekocht, heel vriendelijk geholpen en goed advies gekregen!zeker een aanrader!
Ashley Ashley heeft geschreven op april 12, 2020 om 2:40 pm:
Goed geholpen en mooie fietsen gekocht!
Hans Verheijen Hans Verheijen heeft geschreven op april 9, 2020 om 1:00 pm:
vandaag een Gazelle E bike gekocht tweedehands goed gesprek gehad onder een bak koffie goede uitleg gehad de verkoper was open en eerlijk ik heb een paar fietsen uitgeprobeerd maar tocht een goede keuze gemaakt een Gazelle ik ben een hele te vrede klant
M. Van der Jonckheyd M. Van der Jonckheyd heeft geschreven op maart 4, 2020 om 5:47 pm:
Heel tevreden met de info, de fiets en niet te vergeten: de service! Heel tevreden!! Dankjewel!!
Karin Karin heeft geschreven op februari 29, 2020 om 7:17 pm:
Vandaag een 2de hands damesfiets gekocht voor een prima prijs. Vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Als je op zoek bent naar een 2de handsfiets of E-bike, ga dan zeker even kijken bij deze heren.
Vingerhoets Vingerhoets heeft geschreven op november 20, 2019 om 1:13 pm:
Eindelijk iemand die eerlijk is bij de aanschaf van een tweedehands fiets. Hij legt je duidelijk en eerlijk uit wat het beste bij je past. De fiets wordt keurig nagekeken en herstelt waar nodig voordat hij bij je wordt afgeleverd. de fiets rijdt nog als een zonnetje en ben er nog erg blij mee. Top service!
Iris rohde Iris rohde heeft geschreven op oktober 13, 2019 om 6:46 pm:
Een paar maanden geleden een giant ebike gekocht netjes thuisbezorgd en hij rijd nog steeds als een zonnetje prima winkel
Van der Stel Van der Stel heeft geschreven op augustus 4, 2019 om 5:55 pm:
Vandaag voor oriëntatie gaan kijken na het zien van een advertentie, vertrokken met 2 fietsen ? hele goede uitleg en goede service! En vanavond een stuk gaan fietsen erg tevreden! ?? ‘AANRADER!!’
Fam. Tax Fam. Tax heeft geschreven op juni 16, 2019 om 10:25 am:
In juni een vervangende accu voor een elektrische Gazelle-fiets gekocht. Hele goede uitleg gekregen, goede accu voor een prima prijs. Als service werden ook nog het versleten zadel en de handvatten vervangen. Top service dus, aanrader!
Ineke bulkmans Ineke bulkmans heeft geschreven op mei 22, 2019 om 6:23 pm:
Ik heb me e-bike gisteren ontvangen robert kwam hem thuis afleveren (was heel fijn aan gezien ik geen vervoer had ) hele goede uitleg gekregen , ik ben er erg blij mee ,hij rijd erg fijn ,echt een aanrader als je een 2dehands e- bike wilt aanschaffen, groetjes ineke
Lligtenberg Lligtenberg heeft geschreven op april 23, 2019 om 6:20 pm:
Keurig ontvangen buiten gewone uitleg eerlijk en een top service echt een aanrader
John John heeft geschreven op april 1, 2019 om 6:41 pm:
Begin maart 2 e bikes gekocht waarvan achteraf bleek dat er 2 accu 's slecht waren. Contact opgenomen en werd gelijk opgelost Top service ???
tamara tamara heeft geschreven op januari 20, 2019 om 1:10 am:
goed advies eerlijke mening, we hebben een Giant twist gekocht voor onze dochter. we zijn helemaal tevreden . ook word je daar niet aan gedrongen om te kopen . dat is zeer prettig. wij ook zeer tevreden en we komen in mei terug voor de 3e e-bike. grotjes Tamara van steen
Karolien Karolien heeft geschreven op december 31, 2018 om 11:40 am:
Ik heb in augustus bij deze mensen een fiets gekocht, een batavus. Na enkele weken rijden waren er problemen met de ondersteuning. De fiets terug binnen gedaan. Na een maand kreeg ik de fiets terug maar het probleem bleek niet opgelost. Terug contact opgenomen en als compensatie mocht ik een nieuwe fiets kiezen en kreeg ik er een nieuwe batterij bij. Van een goede service gesproken! Op het einde van de rit ben ik dus een erg tevreden klant.