Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.200.222.93 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
P.A.M. P.A.M. heeft geschreven op juni 24, 2020 om 7:24 am:
Wij hebben in april twee E-bike's bij jullie gekocht. SUPER hadden wij eerder moeten doen, al wat mooie tochten gemaakt. Nu moeiteloos de brug op en 40 á 50 km zonderproblemen. Top jongens , bedankt ,fijn geholpen, goede uitleg over de fiets,netjes en gratis thuis gebracht. Wij zijn zeer te vrede groetjes Pieter en Vera .
Robert Stofmeel Robert Stofmeel heeft geschreven op juni 17, 2020 om 7:37 am:
Beheerdersantwoord van: Robert Stofmeel
Beschuldigingen ten over, u kunt draaien en proberen wat u wilt, maar U kiest voor een fiets zonder garantie. ik begrijp uw frustratie, maar het is Uw keus, de prijzen voor de reparatie , Dat is bedriegen, wij kunnen wel degelijk voor die prijzen accu, stuur ed vervangen. Uw soort klanten noemen wij gelukzoekers, mensen die voor een habbekrats op de eerste rang willen zitten. Dit terzijde is dit geen forum om uw ongenoegen te uiten, Gelukkig zijn er genoeg klanten die ons wel serieus nemen.
Gradje Gradje heeft geschreven op juni 16, 2020 om 9:39 pm:
Ben al jarenlang klant bij deze heren en tot volle tevredenheid. Als zich onverhoopt een probleem aandoet van welke aard dan ook, het wordt opgelost. Ik weet dat er af en toe fietsen van een low budget range staan van klanten( lees inruiler ) maar er wordt altijd bij gezegd GEEN garantie . Ik snap dan ook niet wat onderstaande persoon dan ook denkt te bereiken met zijn commentaar? Je kunt niet een fiets zonder garantie kopen omdat hij zo lekker goedkoop is en vervolgens het bedrijf zwart maken door te zeggen dat het oplichters zijn. Je kiest zelf voor het risico, er wordt altijd eerlijk advies gegeven. Ga voortaan lekker in je eigen landje je fiets halen, pannekoek!! Robert ik kom binnenkort voor mijn 3e flyer, ga zo door je doet het goed.
Ines Ines heeft geschreven op juni 14, 2020 om 7:51 am:
Respons op het bericht van Weets: wij hebben inderdaad een goedkopere fiets gekocht die dan blijkbaar niet van u bleek te zijn. Echter als u fietsen verkoopt voor iemand anders wil je voor de goede service en goede naam toch ook zeker zijn dat wat je verkoopt in orde is. We konden kiezen tussen 3 fietsen en toen we aankwamen waren ineens de fietsen verkocht, alsook de goedkopere fietsen die u in uw winkel had staan. Plots had u enkel nog fietsen van meer dan 1000€, wel vreemd. U weet ook duidelijk niets van fietsen en ze te repareren. Toen we vroegen of er een ander stuur op de fiets kon, zei u dat kan perfect. Niet dus he, dit kost 150€. U had zelfs beloofd dat u nog wel een stuur had liggen die we er dan bij kregen, ook niets van waar. Dan de batterij, als die versleten was konden we die volgens u makkelijk voor een prijs van 250€ laten reviseren, ook een dikke leugen. Want dit kost 700€ U hebt mij dus een fiets verkocht die uiteindelijk 1550€ kost. Dit zijn centen waar ik heel hard en lang voor moet werken, zuur verdienden centen dus. Schandalig hoe u met u gladde praatjes iemand zo een fiets kan verkopen, ook al verstopt u zich achter het feit dat u dee voor iemand anders verkocht. U zou als verkoper achter alles moeten staan wat u in uw winkel, of beter gezegd in een opslagplaats verkoopt. Voor dit geld hadden we een nieuwe. Ik hoop dat niet al te veel mensen in u gladden praatjes trappen. Ook heel triest dat u reacties op uw Facebook post verwijderd.
Weets Weets heeft geschreven op juni 12, 2020 om 5:38 pm:
Een grote leugenaar en een gangster om mensen te bedriegen en hij zal alleen de goede meldingen laten staan en de slechte te verwijderen.Kijk uit voor deze bedrieger. RESPONS : Wij verwijderen geen berichten, uw heeft bij uw volle verstand een fiets gekocht die niet van ons was maar van een klant, wij hebben ook duidelijk vermeld dat wij niets van de fiets wisten en niet door ons is na gekeken of uitgelezen. U wilde zelf zo min mogelijk uitgeven en besloot geen fiets te nemen uit onze collectie MET garantie, Nu deze fiets niet het aantal gewenste kilometers haalt wit u ons ter verantwoording roepen en u beroepen opeen niet bestaand garantie recht, even duidelijk: UW keus, UW beslissing, maar niet ons op alle fronten proberen zwart te maken u zou beginnen met eens in de spiegel te kijken en uzelf afte vragen of u wel een juiste beslissing heeft genomen.
Maaike Vissenberg Maaike Vissenberg heeft geschreven op juni 7, 2020 om 4:37 pm:
Onlangs een E-bike gekocht. We kregen een goede uitleg vooraf en een vriendelijk en hartelijk ontvangst. E-bike werd gratis thuis afgeleverd en aan het eind van dit jaar mag de E-bike terug voor een gratis servicebeurt. Grote klasse! Een echte aanrader en vertrouwd adres!
Regina Regina heeft geschreven op juni 2, 2020 om 5:27 pm:
Geen mooie verkooppraatjes, gewoon what you see is what you get. Niet moeilijk doen over een ander zadel, handgrepen en een fietstas. Goede garantie afspraken, en een eerste gratis onderhoudsbeurt. Fijne fiets gekocht, kon hem gelijk meenemen. TOP! Bedankt Robert voor je duidelijke en goede advies.
Philip Mertens Philip Mertens heeft geschreven op mei 23, 2020 om 7:28 pm:
Vorige week twee e-bikes gekocht. Goed geholpen, vriendelijk, niet opdringerig, fietsen zijn keurig thuis gebracht, duidelijke uitleg. Terug geweest omdat een display het niet goed deed en ik kreeg meteen een andere mee. Prima service. Heel tevreden.
Thijsse Breda Thijsse Breda heeft geschreven op april 23, 2020 om 4:49 pm:
2 Ebikes gekocht in September 2019, pas in April voor het eerst echt mee gereden. Daarvoor getest, echter de Gazelle had een kettingkast deksel bij de naaf die niet lekker paste, mijn vrouw maakte een opmerking over het schermpje en de aan uit schakelaar bleek niet helemaal in orde te zijn. We waren een beetje traag met testen door omstandigheden en de garantie net voorbij, echter deed Robert daar helemaal niet moeilijk over, kettingkast gerepareerd, nieuw shermpje (computertje) en de accu schakelaar vernieuwd. Wij waren daar op een dag dat de zaak gesloten was met de fietsen in Rijsbergen. Er was niemand, was even vergeten dat ze alleen op vrijdag, zaterdag en zondag open waren. Toen ik belde kwam de eigenaar er direct aan om de probleempjes naar uiterste tevredenheid op te lossen. Top Robert en Ger ......Superservice.....
Sonja de pijper Sonja de pijper heeft geschreven op april 20, 2020 om 11:37 am:
Vriendelijk en goede service. Fijne fiets voor niet teveel geld. Goede uitleg gehad, ik ging voor een middenmotor maar een motor achterin fietst veel fijner.
Rya Rya heeft geschreven op april 18, 2020 om 4:05 pm:
Gisteren 17 april , een mooie gebruikte damesfiets , Giant toerfiets , gekocht! Voor een leuke prijs! Werd ook nog thuis bezorgd , mooie service! Dankjewel!
van Trijp van Trijp heeft geschreven op april 15, 2020 om 2:43 pm:
2 ebikes gekocht. Goede service en gratis thuisbezorgd. We zullen vast vele mooie kilometers maken met onze aankoop.
van Trijp van Trijp heeft geschreven op april 15, 2020 om 2:40 pm:
2 ebikes gekocht. Tevreden over onze aankoop. Goede uitleg en goede service. We gaan zeker mooie kilometers maken met onze fietsen.
Ashley Ashley heeft geschreven op april 12, 2020 om 2:45 pm:
Gisteren 2 goede fietsen gekocht, heel vriendelijk geholpen en goed advies gekregen!zeker een aanrader!
Ashley Ashley heeft geschreven op april 12, 2020 om 2:40 pm:
Goed geholpen en mooie fietsen gekocht!
Hans Verheijen Hans Verheijen heeft geschreven op april 9, 2020 om 1:00 pm:
vandaag een Gazelle E bike gekocht tweedehands goed gesprek gehad onder een bak koffie goede uitleg gehad de verkoper was open en eerlijk ik heb een paar fietsen uitgeprobeerd maar tocht een goede keuze gemaakt een Gazelle ik ben een hele te vrede klant
M. Van der Jonckheyd M. Van der Jonckheyd heeft geschreven op maart 4, 2020 om 5:47 pm:
Heel tevreden met de info, de fiets en niet te vergeten: de service! Heel tevreden!! Dankjewel!!
Karin Karin heeft geschreven op februari 29, 2020 om 7:17 pm:
Vandaag een 2de hands damesfiets gekocht voor een prima prijs. Vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Als je op zoek bent naar een 2de handsfiets of E-bike, ga dan zeker even kijken bij deze heren.
Vingerhoets Vingerhoets heeft geschreven op november 20, 2019 om 1:13 pm:
Eindelijk iemand die eerlijk is bij de aanschaf van een tweedehands fiets. Hij legt je duidelijk en eerlijk uit wat het beste bij je past. De fiets wordt keurig nagekeken en herstelt waar nodig voordat hij bij je wordt afgeleverd. de fiets rijdt nog als een zonnetje en ben er nog erg blij mee. Top service!
Iris rohde Iris rohde heeft geschreven op oktober 13, 2019 om 6:46 pm:
Een paar maanden geleden een giant ebike gekocht netjes thuisbezorgd en hij rijd nog steeds als een zonnetje prima winkel